WHOIS  |  WINKELWAGEN  |  LOGIN
NIEUWS

28-09-2017
Dootall wordt VDX Internet Services

ONZE KLANTEN

                    
IN DE MEDIA

     
HELP

Antwoord op al uw vragen:
Raadpleeg onze FAQ
Download handleidingen
Contacteer de support afdeling

Tel Helpdesk : +31 (0)88 0074990
Bereikbaar op werkdagen
van 9:00 tot 17:00 uur CET
Datacenter
Het netwerk van Dootall is grotendeels ondergebracht in een datacenter in Hengelo. Deze keuze heeft een aantal voordelen ten opzichte van datacenters in en rondom Amsterdam:
- Recent gebouwd (2005)
- Door geografische locatie en recente bouw betere stroomvoorzieningen en koeling
- Boven zeespiegel
Netwerk topologie
Netwerk informatie
De Internetservers van Dootall zijn met diverse multi-Gigabit verbindingen gekoppeld aan alle belangrijke Internet knooppunten binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Vanuit onze serverruimte lopen twee redundante glasvezelverbindingen. naar de backbone van het Internet. Elke verbinding is redundant (= dubbel) uitgevoerd met elk een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit betekent dat we u een optimale beschikbaarheid garanderen. Beide backbone aansluitingen hebben een dusdanige capaciteit, dat uitval van één van de verbindingen geen merkbare gevolgen heeft voor de snelheid en bereikbaarheid van onze servers.
Actieve controle
Wij controleren onze verbindingen continu op beschikbaarheid. Wij streven ernaar altijd overcapaciteit te hebben, zodat we een optimale verbindingsnelheid en bereikbaarheid kunnen garanderen. Onze complete infrastructuur beheren en onderhouden we vanaf één centrale locatie (Hengelo). Dat betekent dat we u een snelle service kunnen bieden!
DOOTALL B.V. © 2002-2017 | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | ALGEMENE VOORWAARDEN | GEBRUIKERSVOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING | RESPONSIBLE DISCLOSURE POLICY


Dootall is onderdeel van IT-Ernity
Dootall is onderdeel van IT-Ernity
Dootall - ISO 27001 gecertificeerd
Dootall - ISO 27001 gecertificeerd
Dootall - ISO 9001 gecertificeerd
Dootall - ISO 9001 gecertificeerd