WHOIS  |  WINKELWAGEN  |  LOGIN
NIEUWS

Momenteel geen nieuws

ONZE KLANTEN

                    
IN DE MEDIA

     
HELP

Antwoord op al uw vragen:
Raadpleeg onze FAQ
Download handleidingen
Contacteer de support afdeling

Tel Helpdesk : +31 (0)88 0074990
Bereikbaar op werkdagen
van 9:00 tot 17:00 uur CET
-onbeperkt aantal email adressen
-u kunt zelf uw anti spam/virus voorkeuren instellen
-beschikking over webmail
-provider onafhankelijk. u kunt overal altijd uw email ophalen
-u kunt met gebruik van IMAP alle berichten op de server laten staan
-u verliest bij het gebruik van IMAP en een crash van uw PC geen enkel bericht
U heeft al die gebruikers en ruimte niet nodig? Het Email lite pakket biedt u 1 gebruiker met 50MB ruimte voor € 10,48 (excl.btw) per jaar. De mogelijkheden zijn gelijk aan die van de grotere pakketten.
Klik hier om dit pakket te bestellen

Medewerkers van uw organisatie worden waarschijnlijk dagelijks geteisterd door ongewenste en besmette e-mail, beter bekend als "Spam". Ongewenste e-mail frustreert de medewerkers van uw organisatie, terwijl het verwijderen ervan ook nog eens een kostbare en tijdrovende bezigheid is. Besmette e-mail is daarnaast een direct risico voor de stabiliteit en beveiliging van uw bedrijfsnetwerk. Het totale Nederlandse e-mailverkeer bestaat op dit moment voor gemiddeld 90 procent uit spam. Hierdoor is spam een risico geworden dat continue aanwezig is. Reden te meer om uw e-mailverkeer optimaal te beschermen.

De oplossing tegen ongewenste e-mail PASS (voluit: 'Premium Anti Spam Service') is een schaalbare, veilige en eenvoudig in te zetten anti-spam oplossing voor organisaties die beschikken over 1 of meer eigen mailservers, maar ook voor organisaties die enkel beschikken over losse e-mailadressen. Zonder omkijken of extra investeringen. Het mooie van deze oplossing, is dat het al het inkomende e-mailverkeer scant voordat het bij uw organisatie wordt afgeleverd. Spam wordt hierdoor onderschept voordat het uw bedrijfsnetwerk bereikt. Enkel de e-mail die wordt goedgekeurd zal uw organisatie ontvangen.

Hierdoor is uw organisatie in staat haar servers en mailboxen schoon te houden, terwijl tevens uw internetverbinding niet onnodig wordt belast door hoeveelheden ongewenste e-mail. PASS stopt 99,9% van de spam en bestaat uit een uitgebreid cluster van Spam Firewalls van Barracuda Networks. PASS wordt meerdere malen per dag geupdate om optimaal beschermd te zijn tegen de nieuwste soorten ongewenste en besmette e-mail.

Indien u gebruik maakt van ons email servers, dan is PASS te verkrijgen voor € 54,00 (excl.btw) per domein per jaar. Dit is een vast bedrag per domein, ongeacht het aantal mailboxen of e-mailadressen onder dit domein. Klik hier om PASS te bestellen
DOOTALL B.V. © 2002-2018 | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | ALGEMENE VOORWAARDEN | GEBRUIKERSVOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING | RESPONSIBLE DISCLOSURE POLICY


Dootall is onderdeel van IT-Ernity
Dootall is onderdeel van IT-Ernity
Dootall - ISO 27001 gecertificeerd
Dootall - ISO 27001 gecertificeerd
Dootall - ISO 9001 gecertificeerd
Dootall - ISO 9001 gecertificeerd